Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

kolmapäev, 27. mai 2015

"The Royal We" - realistlik lugu printsist ja ameeriklannast

Raamatus “The Royal We” armub Inglismaa prints Nicholas tavalisse Ameerika tüdrukusse, Rebeccasse.

Aastate jooksul saavad Bexist ja Nickist sõbrad ja armukesed ning lõpuks ka kihlatud paar. Kui nende suhe lõpuks avalikkuse ette kerkib, tuleb neil lisaks Nicki isa vastuseisule tegeleda ka avalikkuse (mitte alati meelitava) tähelepanuga.

Hinnang:   3
Sensuaalsus:  leige




Raamatu kaanelt:

 

Bex ja Nick on täiesti tavaline paar, kes mitme aasta jooksul püüavad oma suhet keerulistes oludes toimima panna. Keerulisteks oludeks on siis Nicki printsiseisus. Nad tutvuvad, saavad sõpradeks, on suhetes teistega, armuvad, lähevad lahku, magavad võõrastega, näevad oma suhte kallal vaeva, kahtlevad iseendas ja oma paarilises.

Kus on maagia? Kus on muinasjutulisus? Tundub nagu täiesti asjatu printsi raiskamine tavalise suhtedraama peale. Hea küll, kõrgseltskonna suhtedraama peale, aga siiski.

Prints ja Rebecca liiguvad rikaste ja ilusate maailmas, kus kõik magavad kõigiga ning nende iga sammu kajastatakse ülemaailmsetes seltskonnakroonikates. Raamatu lõpp on väga hollywoodlik, aga sisu meenutab mõnd mammutsarja (a’la Vaprad ja ilusad).

Raamatu vaieldamatult parimaks osaks olid Rebecca vanemad oma muheda huumoriga. Eriti armastasin Bexi isa, kelle kergelt sardoonilisi väljaütlemisi ma täiest hingest nautisin!

Lootsin raamatust “The Royal We” leida midagi kerget ja muinasjutuhõngulist. Kahjuks pidin selles osas küll pettuma. Kuidas on Sinuga? Kas ka Sulle meeldivad romantilised muinasjutud või oled printsidest/printsessidest välja kasvanud?

Hinne: 3.5

 

Ehk siis…

Natuke hollywoodlik, aga samas realistlik tuhkatriinulugu. Nii ja naa.

 

Amazon (ingliskeelne): $12.99

 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar