Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

teisipäev, 19. mai 2015

“Härra Täiuslik” - ropendav kangelanna ja naabrist politseinik mõrvarit tabamas

Harra taiuslik - Linda Howard “Härra täiuslik” - kerge, põnev ja humoorikas. Raamat on kirjutatud aastal 2000 ja jõudis 100 parima armastusromaani seas 41. kohale.

Jaine koostab oma kolme sõbrannaga õhtuse veinijoomise käigus nimekirja täiusliku mehe omadustest. Kuigi nimekirjas pole minu arust midagi väga erilist (lisaks tavalistele ideaalomadustele nagu truudus, usaldusväärsus ja teatud intiimsed mõõdud), saab see suure tähelepanu osaliseks, jõudes koguni kohalikesse telekanalitesse...

Hinnang:   3.5
Sensuaalsus:  kuum


Raamatu kaanelt:

 

Üllatavalt tugev negatiivne reaktsioon nimekirjale on aga praktiliselt kõikide meestel, kes sellest kuulevad. Välja arvatud Jaine’i uus silmarõõm, naabrist politseinik Sam, kes suhtub kogu loosse huumoriga. Teiste naiste mehed aga solvuvad, mossitavad, kaaluvad lahku minemist ning võtavad nimekirja üleüldse suure isikliku solvanguna.

Isikliku solvanguna võtab nimekirja ka salapärane mõrvar, kelle isik on eriti kavalal moel varjatud. Hea nüke autori poolt. (Kuigi peab ütlema, et vaatamata varjamiskatsele oli mõrvarit siiski lihtne ära arvata.)

Jaine on üsna huvitav karakter - ropendav ja sõnakas naine, kes on juba kolm korda kihlatud olnud. Sam on aga Jaine’i naaber, mehine mees, kes vastab pea kõigile nimekirjas välja toodud nõuetele. Kui raamatu algul peab Jaine oma naabrit kahtlaseks kriminaaliks, siis peatselt hindab ta juba meest üliseksikaks ja püsisuhte vääriliseks.

Sami ning Jaine’i suhe on tore, särtsakas ja sõnakas. Nad tunduvad suurepäraselt sobivat ja nende omavahelist suhtlemist oli päris naljakas kõrvalt vaadata.

Loomulikult sütitas iga pilk ja lause mõlemat peategelast viimse piirini. Kõik vahekorrad on plahvatuslikud, orgasme ei jõua kokku lugedagi.

Hinne: 3.5

Ehk siis…

Selline lõbus ja kerge lugemine (vaatamata mõrvadele). Soovitan.

 

Eesti veebipoodides läbi müüdud, saadaval raamatukogudes.
Amazon (ingliskeelne): $7.49

 

Veel raamatututvustusi minult:

goodreads_lisa-sobraks322



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar