Lehed

  • Kodu
  • Raamatud
  • Autorid
  • Edetabelid
  • Minust
  • Proovikivi RTE

reede, 31. august 2012

Uued armastusromaanid augustis

Viska pilk peale uutele augustikuus avaldatud armastusromaanidele!
 
Eesti keeles letile ilmunud raamatutest väärib ära mainimist Nora Robertsi verivärske (aasta esimeses pooles välja antud) romantiline põnevik “Tunnistaja”, mis tõusis kiiresti müügiedetabelite tippu ning pälvis lugejatelt kõrgeid hinnanguid, ning Shannon Stacey kerge ning komöödiline armastusromaan “Ainult sinu”, milles ajakirjanik Keri püüab oma esimese armastuse ja nüüdseks kuulsa kirjaniku, Joe käest iga hinnaga kätte saada intervjuud.
 
Tundub, et lõppema hakkav suvi on innustanud ka teisi kirjanikke kergemat lugemisvara pakkuma. Susan Mallery “All Summer Long” ning Jill Shalvis “Forever and a Day” on selle üheks näiteks.
 
Ajaloolise armastusromaani austajatele on pakkuda Eloisa Jamesi “The Ugly Duchess”, kus “inetu pardipoja” hüüdnime kandev Theodora Saxby avastab, et James abiellus temaga vaid raha pärast. Pärast aastaid lahusolekut naaseb James aga kindla mõttega oma abielu nüüdseks imekauniks luigeks sirgunud Theodoraga päästa.
 
Järjest enam pälvivad tähelepanu noortele täiskasvanutele mõeldud teosed. Abbi Glines on tõusev täht selles žanris ning tema uusim raamat “While it Lasts” ei jää edu poolest eelmistele raamatutele alla. Paha poisi kuulsusega jalgpallur Cage saadetakse treeneri venna farmi oma kombeid parandama. Seal olles kohtub ta peretütre Evaga, kellega tal tekivad lahkhelid esimesest hetkest alates.
 
“Point of Retriet” on järg Colleen Hooveri ülimenukale (noorte täiskasvanute) romaanile “Slammed”, mis paljudele üllatuseks võitis oma liigutava huumoriga kirjutatud kohati südantlõhestava armastuslooga tuhandete lugejate südamed (rääkimata edetabelite tippudest). Tundub, et sama teed on minemas ka Katie McGarry “Pushing The Limits”.
 
Need on minu silmis sel kuul kõige tähelepanuväärsemad armastusromaanid. Kas jätsin mõne pärli kahe silma vahele? Anna teada, kui leiad, et midagi on nimekirjast puudu (või üleliia)!
 

Alljärgnevas tabelis on esitatud raamatute esmatrüki väljaande aastad ning ühes suurimas lugejaportaalis LibraryThing antud hinnangud koos seda raamatut omavate inimeste arvuga.

Maailmas

Susan Mallery - All Summer Long
(60)
J.D. Robb - Celebrity in Death
(302)
Eloisa James - The Ugly Duchess
(34)
Tessa Dare - A Lady by Midnight
(19)
Jill Shalvis - Forever and a Day
(16)
Lynsay Sands - The Lady Is a Vamp
(49)
Colleen Hoover - Point of Retreat
(23)
Abbi Glines - While It Lasts
(7)
Katie McGarry - Pushing the Limits
(84)


Ersen

Joanne Rock "Maaisanda mõrsja"
(6)
2011
Nora Roberts "Tunnistaja"
(287)
2012
Heidi Rice "Muffinid ja tikk-kontsad"
-
(1)
2011
Shannon Stacey - Ainult Sinu
(91)
2010
Lynne Marshall - Armastusevarjutus
(3)
2012
Cat Schield - Ahvatlev ettepanek
(4)
2011
Barbara McMahon - Lapsehoidja ja kaksikud
(4)
2012
 
 
 

 

eBooks.ee

Nicola Marsh - Üksildane saar, nägus eks
-
(4)
2010
Sarah Morgan - Üks öö ja üheksakuine skandaal
(16)
2010
Rachel Bailey - Tants miljardäri pilli järgi
(11)
2010

 

Odamees

Sondra Tabit - Kohtumine keskööl
-
-
2012
 




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar